Oy Dahlbacka Ab

  • alitustekniikka, viimeistelty koulupiha

    Ympäristöä
    ja maisemaa vaalien

Alitustekniikka

Alitustekniikka on maarakentamisen erikoisaluetta. Hallitsemamme useat eri menetelmät takaavat sen, että jokaiseen tilanteeseen ja kaikille maalajeille löytyy sopiva tekniikka, joilla alitusurakka voidaan suorittaa.

Ympäristöystävällisyys

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy panostaa ympäristöystävällisyyteen. Koko kalustomme täyttää vähintään EURO 3/4 - päästöluokituksen vaatimukset ja kiinnitämme toiminnassamme huomiota ympäristöystävällisten valintojen tekoon.

Erittäin tärkeä osa ympäristöystävällisyyttämme on hyvin huomaamaton. Alitusteknisillä palveluilla on voitu säästää monta kaunista maisemaa kaivinkoneiden myllertämiseltä. Kun esimerkiksi vanhoja kiinteistöjä on liitetty osaksi kunnallista viemäriverkostoa, on monessa talossa surtu kaatuneita pihapuita ja nurin käännettyä vanhaa puutarhaa. Dahlbackan alitusteknisten palveluiden ansiosta tältä murheelta voidaan säästyä täysin. Työn valmistuttua kukaan ei maisemasta edes huomaa, että uudet putkistot on juuri asennettu kaivamattomalla tekniikalla.

Alituspalvelut ovat sekä ympäristöystävällinen että edullinen vaihtoehto myös kovilla faktoilla mitattuna. Tehokkailla menetelmillä voidaan säästää merkittävästi esimerkiksi työkoneiden polttoainekustannuksissa, ja sopivassa maaperässä alitus on kaivamista edullisempaa ja nopeampaa. Alitustekniikkaa käyttämällä säästytään myös isojen maamassojen siirtämiseltä, kulkuväylien katkaisemiselta ja mittavilta maisemointitöiltä.

Ympäristöystävällisen erikoisosaamisen aluettamme ovat myös istutukset ja monipuoliset vihertyöt. Ne vaativat hyvää silmää ja vankkaa ammattitaitoa. Varsinaisten viherrakennuskohteiden lisäksi työntekijöittemme hyvästä silmästä ja osaamisesta saavat nauttia kaikki asiakkaamme. Dahlbacka viimeistelee ympäristön huolella ja tyylillä aina työn päätteeksi.