Oy Dahlbacka Ab

  • maarakennus, kaivinkone

    Maarakentamisen
    rautainen ammattilainen

Maarakennus

Dahlbacka on maarakentamisen monipuolinen ja osaava ammattilainen. Iso osa maarakennusura-
koistamme on kunnallistekniikan rakentamista, kokonaisvaltaisia ST- ja KVU-urakoita pääurakoitsijana. Mitä vaativampi kohde, sitä mielenkiintoisempi meille. Toteutamme myös erilaisia tie-, viher- ja vesirakennuskohteita sekä siltaurakoita.

Valtaosan urakoista toteutamme asiakkaillemme täysin valmiiksi avaimet käteen -periaatteella. Huippunykyaikainen kalustomme ja osaava henkilökuntamme takaavat onnistuneen työn kohteesta riippumatta.

Esimerkkikohteita:

maarakennus, hautausmaa, Uusikaarlepyy
Lisää kuvia > 
maarakennus, ketjukaivuri, hautausmaa, Uusikaarlepyy maarakennus, hautausmaa, Uusikaarlepyy maarakennus, hautausmaa, Uusikaarlepyy

Hautausmaan salaojitus, Uusikaarlepyy

Kesän 2010 alussa teimme salaojituksen Uusikaarlepyyn hautausmaalle. Ketjukaivurin tekemä kapea ura soveltuu erityisen hyvin vaativiin kohteisiin, joissa ei ole paljon tilaa ympärillä. Kapeaan uraan asennettiin kesävesijohto, sähkökaapeli sekä suojaputki. Ahtaissa kohteissa voimme toteuttaa ketjukaivuuta myös pienemmällä ketjukaivurillamme.

maarakennus, Suntinsuu
Lisää kuvia > 
maarakennus, Suntinsuu

Rantatyömaa Suntinsuulla, Kokkola

Teimme Suntinsuun alueella Vanhansatamanlahdella mittavat maatyöt. Ruoppasimme ja rakensimme hiekasta komean uimarannan, toteutimme alueruoppauksen, aallonmurtajan sekä alueen kadut ja pyörätiet.

maarakennus, alikulku, Alajärvi
Lisää kuvia > 
maarakennus, alikulku, Alajärvi

Alikulku, Alajärvi

Toteutimme koko alikulun rakennusprojektin Alajärvellä. Paikalla sijainnutta vanhaa alikulkua jouduttiin sekä leventämään, syventämään että vahvistamaan liikennemäärien ja raskaan kaluston liikennöinnin lisääntymisen myötä.