Oy Dahlbacka Ab

  • jordbyggnad

    En järnhård expert
    inom jordbyggnad

Jordbyggnad

Dahlbacka är en mångsidig och kunnig expert inom jordbyggnadsarbeten. En stor del av våra jordbyggnadsentreprenader omfattar byggandet av kommunalteknik, heltäckande ST- och KVU-ackorder som huvudentreprenör. Ju mer krävande objektet är, desto intressantare är det för oss. Vi utför också olika vägentreprenader, anläggning av grönområden, entreprenader inom vattenbyggande och broentreprenader.

Största delen av entreprenaderna utför vi som nyckelfärdiga. Vår toppmoderna materiel och vår kunniga personal garanterar ett lyckat projekt, oberoende av arbetsobjekt.

Exempel på objekt:

jordbyggnad, Nykarleby
Mera bilder > 
jordbyggnad, Nykarleby jordbyggnad, Nykarleby jordbyggnad, Nykarleby

Täckdikning av begravningsplan, Nykarleby

I början av sommaren 2010 utförde vi täckdikning vid Nykarleby begravningsplan. De smala spåren gjorda av en kedjegrävmaskin lämpar sig för mycket krävande objekt som inte har mycket utrymme runtomkring. En sommarvattenledning, en elkabel och ett skyddsrör installerades i det smala spåret. Med vår mindre kedjegrävmaskin kan vi också utföra kedjegrävningsarbeten vid mycket trånga objekt.

jordbyggnad, Sundmun
Mera bilder > 
jordbyggnad, Sundmun

Strandbyggplatsen vid Sundmun, Karleby

Vi utförde omfattande jordarbeten vid Sundmunsområdet vid Gamlahamnsviken. Vi muddrade och sandade den fina badstranden, utförde områdesmuddring, byggde en vågbrytare samt byggde vägarna och cykelvägarna på området.

jordbyggnad, Alajärvi
Mera bilder > 
jordbyggnad, Alajärvi

Schaktfri rörläggning, Alajärvi

Vi utförde hela byggprojektet för schaktfri rörläggning i Alajärvi. Vi blev tvungna att både bredda, djupa och förstärka den gamla underfarten som funnits på området i och med att trafiken, i synnerhet den tunga trafiken, har ökat.