Oy Dahlbacka Ab

  • maarakennus, kaivinkone

    Ympäristöä
    ja maisemaa vaalien

Aprillipäivänä 1963 kaikki alkoi

Maanrakennus B. Dahbacka Oy:llä on liki viidenkymmenen vuoden kokemus monipuolisesta maarakentamisesta. Ensimmäisen kaivinkoneen Bror Dahlbacka osti 1.4.1963 ja ensimmäinen työmaa oli Forsbergin kaupan pohjien kaivaminen Kokkolan Kirkonmäellä.

Vuosien myötä kokemus ja osaaminen ovat karttuneet valtavasti, yrityksen kalusto on kasvanut moninkertaiseksi ja työntekijämäärämme on tänä päivänä yli 20. Olemme panostaneet merkittävästi sekä kalustoomme että henkilöstömme kouluttamiseen. Työntekijöiltämme löytyvät kaikki tarvittavat kortit ja turvallisuuskoulutukset: Työturvallisuus-, Tulityö- ja Ratatyökortit, Tieturva 1 ja 2, EA-kurssit, vesihygienia (pinta/pohja), Insta-pätevyys PE-putkistohitsaukselle.

Perinteisen maarakentamisen rinnalle on kasvanut uusia, tärkeitä tukijalkoja. Toteutamme asiakkaillemme mm. mittavia putkistosaneerauskohteita ja palveluihimme kuuluvat monipuoliset alituspalvelut. Erikoiskalustomme asentaa alitusputket kaikkiin maalajeihin, niin pitkästi ja tarkasti kuin tarvitaan. Osaamisemme on säästänyt monta puutarhaa, kaunista pihapuuta ja maantietä auki repimiseltä.

Tänä päivänä Dahlbacka tunnetaan varmasta laadusta, vastuullisesta toiminnasta ja vahvasta käytännön kokemuksesta, jolla ratkotaan kiperimmätkin maarakentamisen ongelmat ja toteutetaan onnistuneesti vaativat kohteet. Yrityksemme on RALAn jäsen ja kalustomme täyttää vähintään EURO 3 -päästövaatimukset.