Roudansulatus

Kaivamista ja perustustöitä ei perinteisesti yhdistetä talveen, sillä talven ajatellaan usein olevan rakennusalalla odotteluaikaa. Roudansulatusjärjestelmien avulla mahdollistetaan jään, lumen ja roudan sulattaminen, mikä puolestaan takaa sujuvan työskentelyn talvesta ja lämpöolosuhteista riippumatta. Vältä tuotantopysähdykset ja varmista projektien jatkuminen käyttämällä roudansulatusta.

Rakentaminen ympärivuotiseksi


Roudansulatusjärjestelmät ovat käteviä apuvälineitä työmaille, lisäksi ne ovat helposti liikuteltavia paikasta toiseen. Roudansulatusjärjestelmän avulla kyetään sulattamaan jäätynyt maa ja estää routaa. Roudansulattimella voidaan lisäksi pitää betoni tasalämpöisenä, mikä nopeuttaa betonin kuivumista ja lisää lujuutta.

Roudansulatusjärjestelmän käyttökohteita


  • Maaperän sulatus ennen kaivuutöitä / imukaivuutöitä
  • Materiaalien ja perustusten pakkassuojaus
  • Perustan, muottien ja raudoitusten sulatus lumesta ja jäästä
  • Betonivalujen pitäminen tasalämpöisinä


Tehokas

Maaperästä riippuen sulattaa maa-ainesta 30-80cm vuorokaudessa.

Vaivaton

Helposti liikuteltavissa paikasta toiseen. Tarvittaessa hoidamme asennuksen, siirron ja noudon, jolloin sulatusjärjestelmä ei sido sinun henkilöstöäsi.

Turvallinen

Monta riskiä jää pois, kun avotulen kanssa leikkiminen jätetään kokonaan pois. Samalla työnteko helpottuu, kun vieressä ei tarvitse jatkuvasti valvoa.

Miten roudansulatus tapahtuu?
Vaihe 1

Lämpöletkujen levittäminen

Valitulle alueelle levitetään lämpöletkut, jotka sulattavat maan. Lämpöletkut voidaan levittää myös alueelle, joka halutaan suojata pakkaselta. Kuumennettu neste kiertää letkuissa lämmittäen ja sulattaen routaa.


Vaihe 2

Eristysmattojen levittäminen

Seuraavaksi lämpöletkut peitetään eristematoilla, jotta lämmönsiirto voidaan maksimoida ja lämpöhävikki minimoida.


Vaihe 3

Sulatusprosessi

Letkut sulattavat nopeasti lumen ja jään. Sulanut lumi ja jää edesauttaa maaperän sulamisprosessia. Kosteus johtaa lämpöä paremmin kuin kuiva maa-aines, joten maaperä sulaa nopeasti ja tehokkaasti. Maaperästä riippuen sulaminen on 30-80 cm/vrk.


Vaihe 4

Automaatio

Laite toimii miehittämättömänä siihen asti, kunnes sulatus on valmis. Roudansulatusjärjestelmää on myös helppo siirtää ja kuljettaa paikasta toiseen.

Sertifikaatit

Ota yhteyttä!


Soita ja kysy lisää tai ota yhteyttä täyttämällä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Johan Dahlbacka

Toimitusjohtaja

040 070 8855

johan@dahlbacka.com

Yritys

Etunimi
Sukunimi

Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Viestisi