Infrarakentaminen

Toteutamme infrarakentamisen projektit kokonaisvaltaisina projekteina ja olemme vastuussa suunnittelusta ja toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella.

Infrarakentamista ympäristön ehdoilla


Toteutamme monipuolisia infrarakentamisen palveluita yli 60 vuoden kokemuksella. Palvelemme pääasiassa kuntia, yrityksiä, teollisuutta, mutta myös yksityisiä asiakkaita. Palvelumme kattaa kunnallistekniikan- ja teiden rakentamisen, pohjatyöt sekä erilaiset vesirakentamisen kohteet. Pääosa infrarakennusurakoinnistamme on kunnallistekniikan kokonaisurakointia.

Mitä vaativampi kohde, sen mielenkiintoisempi se on meille – kysy siis aina meiltä tarjous rakennusurakkaasi. Nykyaikainen kalustomme ja osaava henkilökuntamme takaavat onnistuneen työn kohteesta riippumatta. Infrarakentaminen on mahdollista toteuttaa kanssamme ympäri vuoden: käytämme tarvittaessa roudansulatuslaitteistoa.

Infra kannattaa tehdä kerralla kuntoon


Olemme monipuolinen ja osaava maanrakennusyritys, ja toteutamme infrarakentamisen projektit aina ympäristön ehdoilla. Nykyaikainen kalustomme ja osaava henkilökuntamme takaavat ajallaan toteutetun, onnistuneen työn. Tiimiimme kuuluu noin 30 infrarakentamisen ammattilaista kattavalla rakennusalan kokemuksella ja ajantasaisella koulutuksella.

Yrityksellämme on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä RALA-pätevyys. Noudatamme tilaajavastuulain edellyttämiä yhteiskunnallisia velvoitteita Luotettava kumppani –ohjelmassa. Olemme INFRA ry:n jäsenyritys.

Infrarakentaminen


 • Verkostorakentaminen
  Verkostorakentaminen

  Kunnallistekniikan, sähkö- ja kuituverkkojen rakennustyöt.

  Lue lisää

 • Vesirakentaminen
  Vesirakentaminen

  Vesirakentaminen on erityisosaamista vaativa rakentamisen osa-alue, joka keskittyy muokkaamaan rantoja ja vesialueita. Vesirakentamisen avulla voidaan edistää mm. tulvasuojelua, maankuivatusta, vesistön käyttöä ja suojelua.

  Lue lisää

 • Tien rakentaminen
  Tien rakentaminen

  Ajoväylien, katujen ja teiden pohjatyöt

  Lue lisää

 • Pohjatyöt
  Pohjatyöt

  Toteutamme rakennusten ja rakennelmien pohjatyöt.

  Lue lisää


Sertifikaatit

Ota yhteyttä!


Soita ja kysy lisää tai ota yhteyttä täyttämällä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Johan Dahlbacka

Toimitusjohtaja

040 070 8855

johan@dahlbacka.com

Yritys

Etunimi
Sukunimi

Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Viestisi