Putkistosaneeraus

Putkistosaneeraukset ovat vahvaa osaamisaluettamme. Käytössämme on useita saneerausmenetelmiä, joten tarjoamme vuosien kokemuksella asiakkaillemme taloudellisteknisesti parhaan mahdollisen ratkaisun kohteesta riippumatta. Usein paras ratkaisu saneerauskohteeseen löytyy yhdistämällä useita menetelmiä.

Ikääntyvien vesi- ja viemäriverkostojen saneeraus


Vesi- ja viemärijärjestelmät ovat elintärkeä osa toimivaa infrastruktuuriamme. Kaikki on hyvin niin kauan, kun maanalaiset putkistot toimivat turvallisesti vuosikymmenestä toiseen. Usein saneeraustarpeisiin herätään, kun ongelmia alkaa esiintyä.

Maanalaisten putkistojen kunnon seuranta ja suunnitelmallinen saneeraus muodostavat perustan toimivalle ja elintärkeälle yhdyskuntatekniikalle. Yhteiskunnan kaupungistuminen asettaa kuitenkin uusia vaatimuksia näille "piilossa" oleville maanalaisille putkistoille ja niiden saneeraukselle. Tarjoamme saneerauspalveluita vesi- ja viemärilinjoille, joiden avulla saneeraustyöt voidaan toteuttaa mahdollisimman vähäisellä pintarakenteiden rikkomisella. Vain putkistojen liitoskohdat tarvitsee kaivaa esiin korjaustöiden suorittamiseksi, jolloin sujuu liikenne lähes entiseen malliin korjaustöistä huolimatta.

Putkistosaneeraukset ovat vahvaa osaamisaluettamme, rakennamme ja saneeraamme putkistoja monipuolisin erikoislaittein. Käytössämme on useita saneerausmenetelmiä, joten tarjoamme asiantuntijan kokemuksella asiakkaillemme taloudellisteknisesti parhaan mahdollisen ratkaisun kohteesta riippumatta. Usein paras ratkaisu saneerauskohteeseen löytyy yhdistämällä eri menetelmiä. Eri saneerausmenetelmien ammattilaisena toteutamme kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun putkistojesi saneeraukseen.

Putkistosaneerausmenetelmät


 • Pakkosujutus
  Pakkosujutus

  Pakkosujutus soveltuu saneerauskohteisiin, joissa nykyisen putken kapasiteetti on riittämätön tai putki on uusimisen tarpeessa.

  Lue lisää

 • Sujutus
  Sujutus

  Sujutus sopii saneerauskohteisiin, joissa saneerattavan linjan kokoa voidaan pienentää.

  Lue lisää

 • Suuntaporaus
  Suuntaporaus

  Kun saneeraus tehdään suuntaporaamalla, vältytään usein tilapäisvesijärjestelyiltä. Suuntaporaus on valinta saneerauskohteisiin, joissa kaivannot eivät voi olla pitkään auki.

  Lue lisää


Sertifikaatit

Ota yhteyttä!


Soita ja kysy lisää tai ota yhteyttä täyttämällä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Johan Dahlbacka

Toimitusjohtaja

040 070 8855

johan@dahlbacka.com

Yritys

Etunimi
Sukunimi

Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Viestisi