Yritys

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy:llä on 60 vuoden kokemus monipuolisesta maanrakentamisesta.

Yritystoiminta alkoi aprillipäivänä 1.4.1963


Ensimmäisen kaivinkoneen Bror Dahlbacka osti 1.4.1963 ja ensimmäinen työmaa oli Forsbergin kaupparakennuksen perustusten kaivaminen Kirkonmäellä Kokkolassa.

Vuosien myötä vahva osaaminen sekä vastuuntuntoinen ja sitoutunut henkilökunta ovat mahdollistaneet yrityksen hallitun kasvun. Henkilöstömäärämme on tänä päivänä 30 ja panostamme henkilöstömme jatkuvaan kouluttamiseen. Olemme panostaneet nykyaikaiseen kalustoon, kalusto onkin kasvanut moninkertaiseksi. Tänä päivänä yritys toimii kolmannessa sukupolvessa.

Ongelmanratkaisukykymme on säästänyt monta puutarhaa, kaunista pihapuuta ja tietä auki repimiseltä.


Perinteisen maa- ja vesirakentamisen rinnalle on kasvanut uusia, tärkeitä tukijalkoja. Toteutamme asiakkaillemme mm. mittavia putkistosaneerauskohteita ja palveluihimme kuuluvat monipuoliset alituspalvelut sekä imukaivuupalvelut. Ongelmanratkaisukykymme on säästänyt monta puutarhaa, kaunista pihapuuta ja tietä auki repimiseltä.

Tänä päivänä Dahlbacka tunnetaan varmasta laadusta, vastuullisesta toiminnasta ja vahvasta käytännön kokemuksesta, jolla ratkotaan kiperimmätkin infrarakentamisen ongelmat ja toteutetaan onnistuneesti vaativatkin kohteet.