Pohjatyöt

Toteutamme rakennusten ja rakennelmien pohjatyöt.

Perustukset kerralla kuntoon


Rakennusprojektin onnistuminen lähtee liikkeelle pohjatöiden huolellisesta toteuttamisesta. Pohjatöiden ja perustusten huolellinen toteutus on tärkeää, sillä rakennuksen on kestettävä perustustensa varassa koko elinkaarensa ajan. Usein sanotaankin, että pohjatyöt ovat rakentamisen tärkein vaihe. Pohjarakentamiseen sisältyvät kaikki teiden ja tonttien rakentamisessa tehtävät maanpinnan alapuoliset työt.

Tarjoamme seuraavia pohjarakentamiseen kuuluvia palveluita:
  • Kaivuutyöt
  • Putkilinjat
  • Täyttö- ja tiivistystyöt
  • Kivi- ja vihertyötYksikään projekti ei ole meille liian suuri tai pieni. Toteutamme pohjanrakennustyöt yli 60 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoisen pohjarakentamisen ansiosta rakentaminen onnistuu vaativiinkin paikkoihin ja esimerkiksi pehmeiköille rakentaminen on mahdollista. Toteutamme kohteet valmiiden suunnitelmien mukaan tai avaimet käteen -periaatteella, jolloin saat kaikki pohjarakentamiseen liittyvät työt suunnittelusta toteutukseen yhdeltä toimittajalta.

Esimerkkikohteita


Tuomikarin pienvenesatama, Kokkola

Tuomikarin pienvenesatama, Kokkola

Vanhan pienvenesataman tilalle rakensimme uuden suuremman ja syvemmän pienvenesataman palvelemaan paremmin nykypäivän veneilijöiden tarpeita. Peruskorjaushankkeella lähes tuplattiin pienvenesataman venepaikat.

Lue lisää

Taka-Wetkan kaava-alue, Karstula

Taka-Wetkan kaava-alue, Karstula

Taka-Wetkan kaava-alueelle rakensimme kokonaisprojektina kaikki infraan liittyvät toiminnot. Alueelle rakennettiin vesi- ja viemärilinjat sekä katuvalaistus. Maanrakennustöiden yhteydessä lisäksi varmistettiin alueelle valmius valokuidulle sekä rakennettiin tieverkosto. Katuverkkoa rakensimme yhteensä 1,7 km.

Lue lisää

Sertifikaatit

Ota yhteyttä!


Soita ja kysy lisää tai ota yhteyttä täyttämällä oheinen lomake niin olemme yhteydessä sinuun.

Johan Dahlbacka

Toimitusjohtaja

040 070 8855

johan@dahlbacka.com

Yritys

Etunimi
Sukunimi

Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Viestisi